In één van de grote industriële zones rond Oudenaarde, de charmante hoofdstad van de Vlaamse Ardennen, ligt de Oudenaardse Beton Centrale. Dit jong ogend bedrijf heeft al een hele geschiedenis achter de rug. Het werd jarlenlang geleid door Jean Pierre en Antoon Ottevaere en is een puur familiale onderneming. Ze werd gesticht in 1965, door dhr Firmin Ottevaere; In 2016 werd het bedrijf overgenomen door de familie de Vreese, met roots te Oudenaarde. De overname past in de strategische groei binnen de beton en recyclage sector. De gemiddelde productie van vandaag is maar liefst vertienvoudigd in vergelijking met deze van de eerste jaren.

Bij OBC zijn kwaliteitszorg, milieuzorg en klantenservice door de bedrijfsleiding verheven tot een echte erecode, waaraan iedereen streng de hand houdt. Het is de familiale mentaliteit, van fier zijn op wat men presteert en van een sterk ontwikkeld gevoel voor verantwoordelijkheid, die maken dat onze installaties op het vlak van milieuzorg zonder meer toonaangevend genoemd kunnen worden: een evenwichtige en bestudeerde inplanting met volop groene zones, moderne productie-eenheden, parkings, kantoren, labo en werkplaatsen.

De productie bestaat voor zowat 65% uit beton en voor het overige uit speciale mengsels, zoals zand-cement, steenslag met cement, steenslag met calciumchloride, dolomiet verrijkt met cement en andere. Ook handel in zand en betongranulaten behoort tot onze activiteiten. Klik hier voor een overzicht van onze producten.

De twee productietorens te Oudenaarde staan garant voor een capaciteit van 200 m3 beton/uur. Onze centrale te Ronse kan 80 m3 beton/uur produceren; 18 truckmixers zorgen voor het transport naar de werf. Indien nodig verzorgt OBC zelf het verpompen van beton.

Recente nieuwsberichten

Sluitingsdagen 2024-> zie contact

Comments off.

Lees meer

VERLOF 2024

Comments off.

COLLECTIE VEROF Betoncentrale Oudenaarde : gesloten van 15/07/24 tem 04/08/24 KERSTVAKANTIE 2024 Betoncentrale Oudenaarde : gesloten van 23/12/24 tem 05/01/25

Lees meer

Nuttige adressen

Comments off.

CRIC/OCCN: Sectororganisme voor de certificatie van beton Adres : Voltastraat 10 1050 Brussel Tel. : 02/645.52.51 Fax : 02/645.52.61 e-mail : cric-occn@cric.be ...

Lees meer