Polierbeton

Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer met karakter, dan is gepolierde beton een prima keuze.

Betonvloeren zijn verkrijgbaar in diverse kleurtinten en passen perfect bij elke interieurstijl.

Printbeton

Printbeton is een materiaal dat uiteraard bestaat uit beton, maar het uiterlijk heeft van natuurlijke elementen. Je kunt printbeton eruit laten zien als hout, stenen of tegels, maar uiteindelijk behoud je de voordelen van een betonnen vloer : makkelijk onderhoud,grote duurzaamheid,geen loskomende voegen en geen onkruidgroei tussen de voegen!

Uitgewassen beton

Uitgewassen beton is zeer geschikt voor het aanleggen van opritten, parkings, straten en pleinen omdat het een doorlopende betonvloer is met een natuurlijke look.

De granulaten (en eventuele kleurstoffen) zijn de hoofdrolspeler(s) van het beton en zijn zichtbaar aan de oppervlakte.Door de grote keuze op de markt aan deze “siergranulaten” en de mogelijke combinaties ervan zijn de mogelijkheden eindeloos…

Gepolijst beton

Gepolijst beton is een manier van afwerken van beton veelal gebruikt om oppervlakken te verdichten en daarmee glans te geven. Door de hardheid van beton kunnen betonnen oppervlakken net als natuursteen tot een hoogglans worden geprepareerd zonder gebruik te maken van lakken of sealers.

Het polijsten van beton is een oude techniek welke tegenwoordig mechanisch wordt uitgevoerd met behulp van diamant segmenten. Net als bij het fijn schuren van hout kan men met grove naar steeds fijnere stappen beton schuren en/of polijsten tot een verdicht en glanzend oppervlak.

Hierbij spelen opnieuw de siergranulaten en kleurstoffen een bepalende rol voor het eindresultaat!

Wit beton

Wit beton is ideaal wanneer je meer ruimtegevoel wil brengen en graag werkt met witte tinten in je interieur. Aangezien beton een natuurlijk materiaal is zal de vloer nooit echt 100% wit zijn zoals bij een witte epoxyvloer.Wit beton wordt echter ook gebruikt voor buitentoepassingen zoals vb : terras,zwembad,sierwand,balkon….enz..

OBC biedt niet alleen wit beton aan door toevoeging van witte kleurstof (titaandioxide), we kunnen ook wit beton aanbieden samengesteld met : witte cement,wit zand en witte granulaten!

Gekleurd beton

U dacht dat beton altijd die saaie grijze kleur had? Niets is minder waar… Bij OBC is het mogelijk om beton te storten met een kleurtje! Door het toevoegen van kleurpigmenten kunnen we de zichtbaarheid van het beton aanpassen. Rode fietsstroken of groene speelvelden zijn hier een voorbeeld van, maar ook andere kleuren zijn mogelijk : donkergrijs, zwart, bruin, geel (oker), wit, blauw (“arduinlook”)…enz..

Bijkomende inlichtingen?

Contacteer vrijblijvend Marc Faingnaert

E-mail : marc.faingnaert@obc-ottevaere.be
Tel. : 055/33.48.11
Fax: 055/33.48.10
GSM: 0475/55.34.28

Laatste nieuws

Sluitingsdagen 2024-> zie contact

Comments off.

Lees meer