Vers beton

Volgens norm NBN B15-001 met Benor keurmerk. Ongewapend, gewapend of voorgespannen beton, gestort op de werf, dat voldoet aan voorgeschreven gespecificeerde eigenschappen.

Funderingsproducten

Gestabiliseerd zand, slak of dolomiet, steenslagmengsels met cement, mager beton. Funderingsproducten worden zowel in de openbare als in de private sector aangewend, onafgezien of het gaat over residentiële of utilitaire constructies.

Vezelbeton

Staalvezels => versterking van het beton (micro- en macrovezels), synthetische vezels (polypropyleen) => tegen krimp, staalvezels + synthetische vezels.

Industriële vloeren, parkings, wegen (indien kans op scheurvorming, rand – en hoekbeschadiging). Vloeren, wegen, schaalvormige constructies (indien kans op schokken of bruuske belastingen). Combinatie van beide

Verhoogde weerbestendigheid of vorst/dooi resistent beton

Voor alle werken in open lucht (voornamelijk vloerbedekkingen) in een vochtige omgeving en onderhevig aan vorst en dooi.

Voor privé doeleinden (vb: terras,oprit,parking…),maar ook voor professionele doeleinden in de wegenis (vb: straten,greppels,linaire elementen,fietspaden…)

Licht en isolerend beton

Cellenbeton: Celmix, floormix (op basis van polystyreen), roofmix (op basis van polystyreen), geëxpandeerde kleibeton (licht & structureel). Geschikt voor hellingsbeton, ondervloeren.

Super-vloeibare opvulmortel

Fillmix. Gemakkelijk en doeltreffend opvullen van alle holtes met een moeilijke vorm en / of toegankelijkheid, zoals rioleringen, buitengebruik gestelde olie- of brandstoftanks,…

Onderwaterbetonneren zonder ontmenging

Hydro-Beton. Betonneringswerken onder water. Bekledingen van rivierbeddingen en oevers, kaaimuren. Diverse herstellingen en versterkingen

Zelfverdichtend beton

Rheodynamic® Zicht beton, kolommen balken, moeilijk toegankelijke plaatsen, gebruik van dichte wapening of weinig betondekking

Beton met hulpstoffen

Uitwasbeton

Beton waarvan de cementmelk aan de oppervlakte verwijderd wordt daags na het storten. Hierdoor komt het grove granulaat bloot te liggen. Het is een beton met een grote esthetische uitstraling. Geschikt voor verhardings- en wegeniswerken, zowel in de private als de openbare sector.

Marmerbeton

Beton op basis van edele granulaten die gepolijst wordt. Geschikt voor woningbouw, kantoren, winkelruimtes.

Wit beton

Beton aangemaakt met witte cement met al dan niet witte granulaten. In ons labo ontwikkelen wij dergelijke betons naar wens van de ontwerper.

Opvoegmortel

Gemodificeerde mortel (met polymeren) & opvoegmortel zonder polymeren. Bepleisteringsmortel, hechtingsmortel, egalisatiemortel, herstellingsmortel, vullingsmortel

Architectonisch beton

Beton voor zichtwanden

Drainerend beton

Bij dit beton moet een optimale waterdoorlatendheid behaald worden om water tussen een bestrating en de fundering snel te laten wegstromen. Hiervoor moeten minimum cementgehalte en korreldiameter gerespecteerd worden.

Wegenisbeton

Wegenisbeton – TRA50: Gecertificeerd wegenisbeton volgens de TRA50 dat voldoet aan het standaardbestek SB-250 dat door het Agentschap Wegen & Verkeer wordt opgelegd bij de aanleg van wegeninfrastructuur in Vlaanderen.

Voor Technische Fiches van ons wegenisbeton : www.extranet.copro.eu

Argex korrelbeton

Het Argex korrelbeton is een mengeling van Argexkorrels en cementmelk die de korrels omhult en ze aan elkaar vasthecht op hun contactpunten. Het beton heeft een zeer open structuur: het bestaat voor 30 à 40 % uit holle ruimtes tussen de korrels.

Bijkomende inlichtingen?

Contacteer vrijblijvend Marc Faingnaert

E-mail : marc.faingnaert@obc-ottevaere.be
Tel. : 055/33.48.11
Fax: 055/33.48.10
GSM: 0475/55.34.28

Laatste nieuws

Sluitingsdagen 2024-> zie contact

Comments off.

Lees meer